13. huhtikuuta 2017

Mitä miettii possu?

"Eipä tässä mikään kiire ole pulskistua. Onhan vasta kevät. Sitten tuleekin kesä, joka on meille possuille parasta aikaa. Kesä on meidän juttu, koko kesä vain sikaillaan. Ollaan luonnostaan hyviä sikailemaan, se on kai sellainen geenijuttu. Ei me voida sille mitään, että sikaillaan kaiket päivät. Mutta ei me kuitenkaan olla pahoja tyyppejä, ei me pahaa tarkoiteta. Selvin päin me sikaillaan ja ollaan sanattomasti sovittu, että muita ei kiusata, sillein porukassa ja sovulla sikaillaan.

Tosi-TV on tullut suosituksi täällä meilläkin. Suosituin ohjelma on muuten Kulta, sinusta on tullut laiha. Siinä rahapalkinnon innoittamana pulskistumisessa epäonnistuneita possuja autetaan pääsemään takaisin pulskaan kuntoon, jotta jouluna sitten oltaisiin kuosissa, kun meidät laitetaan uunin kautta pöydälle.

Eihän meidän possujen elinikä ole kehuttavan pitkä. Mutta kyllä me se tiedostetaan ja suurin osa meistä ehtii pääsemään sinuiksi sen asian kanssa. Hyvä juttu on se, eipä mene suotta Kelan rahoja meidän possujen psykoterapia-korvauksiin.

Ja tiedättekös, että Homer Simpson aikoinaan sanoi osuvasti Lisalle, kun hän moitti isäänsä lihansyönnistä. Jotenkin näin se meni: "Isä, et voi syödä kinkkua. Se on lihaa." Homer siihen: "Lisa, otan sitten pekonia." Lisa kiukkuisena: "Ei! Sekin on possusta ja lihaa." Homer otti sitten jääkaapista kolme kyljystä: "Varmaan sitten tarvitsee syödä nämä." Siihen Lisa sanoi kiukkuisempana: "Sekin on possua!" Homerin ilme kirkastui ja sanoi viisaana: "Possu, mikä ihmeellinen eläin!"

Niin. Sellaisia me ollaan. Maagisia eläimiä.

Ei ilman meitä ihmiset tulisi toimeen. Paitsi tietty vegaanit. Tai no, tarttee nekin meitä. Mistä muusta kuin meistä ne valittaisi meitä syöville ihmisille?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AvaruusT 140 BPM